Tours


Taxiairportschiphol Tours
Al onze tours zijn privé en inclusief chauffeur aan boord. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden. Wij rekenen 60 euro per uur voor een Tour. De prijzen zijn exclusief entree.

Taxi Tour Landschap en windmolens
Deze taxi tour beslaat het prachtige gebied van het Nederlandse polderlandschap, ten noorden van Amsterdam. Gekenmerkt door windmolens, dijken en sloten. Eerst zult u worden meegenomen om de Zaanse Schans, waar u de gelegenheid heeft om een ​​windmolen en klompenmakerij te bezoeken. De volgende stop is de wereldberoemde dorp van Volendam met zijn typische groene houten huizen en de lokale bevolking gekleed in hun traditionele klederdracht. Ook is hier de mogelijkheid om zelf terug in de tijd te gaan door oudhollandse kledij te kleden en het gevoel te ervaren. Dit kan vastgelegd worden door een professionele fotograaf. We zullen vervolgens naar het middeleeuwse stadje Marken gaan wat meer inhoudt dan alleen kaas. Het is een stad met authentieke 17e-eeuwse architectuur, de oude straten.

Duur van de tocht is ongeveer: 6 uur

Taxi Tour Venetië van Noorden (Giethoorn)
Toerisme heeft altijd al relatief weinig invloed op de oude traditionele stad gehad. Het dorp nog steeds volledig toegankelijk per boot (die je kunt huren om te varen door het dorp heen), is een van de vele plaatsen algemeen bekend als het Venetië van het noorden of het Venetië van Nederland. Ook wordt het dorp Fluister-dorp of Wisper-village genoemd, omdat er geen lawaai of harde geluiden zijn in het dorp. U zult hier volledig tot rust komen. Zelfs de bootjes waarin u gaat varen zijn elektrisch, dus geruisloos. Giethoorn heeft meer dan 180 bruggen. Giethoorn is een zeer populaire attractie. Het dorp van slechts 2620 inwoners ziet tussen de 250.000 en 300.000 toeristen per jaar.

Duur van de tocht is ongeveer 8 uur

Taxi Tour Fashion Shopping
Het Designer Outlet Roermond is een factory outlet center van het Britse bedrijf McArthur Glen. Het centrum is gelegen aan de rand van het centrum van de stad Roermond en opende in november 2001. Met 3,75 miljoen bezoekers per jaar is het een veel publiek trekkende attractie.

In het Designer Outlet Center zijn diverse restaurants en cafés. Er is ook een speelplaats voor de kinderen een overdekt en er zijn parkeergelegenheid voor meer dan 3000 auto’s.

Duur van de tocht is ongeveer 9 uur

OF

Batavia Stad is de eerste mode ‘outlet’ (factory outlet center) in Nederland, gelegen aan het IJsselmeer bij Lelystad (Flevoland). De outlet is vernoemd naar het schip Batavia uit 1628, is een replica van die in de buurt afgemeerd bij de Bataviawerf. Er zijn dames, heren en kinderkleding mode, schoenen, lingerie, parfum en sport- en bovenkleding verkocht in honderden winkels en meer dan tweehonderdvijftig grote merken. Er zijn zeven restaurants aanwezig, waaronder McDonald’s, La Place en Subway.

Duur van de tocht is ongeveer 7 uur

Taxi Tour Den Haag Madurodam en Scheveningen strand.
Madurodam is een miniatuur park en toeristische attractie in het stadsdeel Scheveningen van Den Haag in Nederland. Het is de thuisbasis van een reeks van 1:25 schaalmodel replica’s van beroemde Nederlandse monumenten, historische steden en grote ontwikkelingen. Het park werd geopend in 1952 en is sindsdien bezocht door tientallen miljoenen bezoekers. In 2016 vierde Madurodam haar 64-jarig bestaan.

Scheveningen is één van de acht wijken van Den Haag. Scheveningen is een moderne badplaats met een lang zandstrand, een boulevard, een pier en een vuurtoren. Het strand is populair voor watersporten zoals windsurfen en kiteboarden. De haven wordt gebruikt voor zowel de visserij en het toerisme.

Duur van de tocht is ongeveer 7 uur

Taxi Tour Attractiepark
Walibi Holland (voorheen Flevohof Walibi Flevo, Six Flags Holland en Walibi World) is een pretpark in Biddinghuizen, Nederland. Attracties zijn onder andere: de snelheid van het geluid, El Condor, Xpress, Goliath en Robin Hood achtbanen. Deze dag zult u niet snel vergeten.

Duur van de tocht is ongeveer: 8/10 uur

Efteling is een pretpark, met als thema: Fantasie in Kaatsheuvel in Nederland. De attracties zijn gebaseerd op elementen uit de oude mythen en legenden, sprookjes, fabels, en folklore. Het park werd geopend in 1952. Het is sindsdien geëvolueerd van een natuurpark met een speeltuin en een Sprookjesbos in een enorm themapark. Het richt zich nu op zowel kinderen als volwassenen met haar culturele, romantische en nostalgische thema’s, in aanvulling op zijn brede scala aan amusement. Het is de grootste themapark in Nederland en een van de oudste pretparken ter wereld. Het is tweemaal zo groot als de oorspronkelijke Disneyland in Californië. Jaarlijks heeft het park heeft meer dan 4 miljoen bezoekers. In de loop der jaren heeft zij meer dan 100 miljoen bezoekers ontvangen.

Duur van de tocht is ongeveer: 10/12 uur

Taxi Tour Zuiderzeemuseum
Het Zuiderzeemuseum, gelegen op Wierdijk in het historische centrum van Enkhuizen, is een Nederlands museum gewijd aan het behoud van het cultureel erfgoed en de maritieme geschiedenis van de oude Zuiderzee regio. Met de sluiting van de Afsluitdijk (Afsluitdijk) op 6 mei 1932, werd de Zuiderzee opgesplitst in twee delen: de wateren onder de Afsluitdijk heten nu het IJsselmeer, terwijl de wateren ten noorden daarvan de Waddenzee worden genoemd.

Duur van de tocht is ongeveer 7 uur

Taxi Tour Seizoensgebonden Keukenhof
Keukenhof, ook bekend als de Tuin van Europa, is een van ‘s werelds grootste bloementuinen. Het is gelegen in Lisse, Nederland. Volgens de officiële website voor de Keukenhof Park, worden ongeveer 7 miljoen bloembollen jaarlijks geplant in het park, met een oppervlakte van 32 hectare (79 acres). Keukenhof is gevestigd in Zuid-Holland in het kleine stadje van Lisse, ten zuiden van Haarlem en het zuidwesten van Amsterdam. Het is gelegen in een gebied genaamd de “Duin- en Bollenstreek”. Keukenhof open jaarlijks van half maart tot half mei. De beste tijd om de tulpen te zien is rond half april, afhankelijk van het weer.

Duur van de tocht is ongeveer 4 uur

Taxi Tour naar keuze:

  1. Tour Amsterdam
  2. Tour België (Brussel, Antwerpen en Brugge)
  3. Tour Kaasmarkt Alkmaar en de stad Alkmaar