OVER TAXI AIRPORT SCHIPHOLTaxi Airport Schiphol is een bedrijf dat we voor die klanten hebben opgezet, die net even iets meer zoeken, maar niet teveel willen betalen. Met ons weet u precies waar u aan toe bent en wij zijn natuurlijk 24 uur per dag beschikbaar. Wij maken gebruik van goed opgeleide professionele beroepschauffeurs. Onze vloot bestaat o.a. uit Mercedes, BMW, AUDI en busjes voor het vervoer van grotere families of groepen.

Taxi Airport Schiphol is een relatief nieuw bedrijf en richten ons erop om u een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs aan te kunnen bieden.

Verder zijn er andere voordelen die wij onze klanten graag aanbieden.

Een van de voordelen is dat u op de site een ritprijs berekening kunt maken en zelf kunt zien wat een rit met ons u gaat kosten, en hoelang de rit ongeveer duurt. Dit geeft u de mogelijkheid van te voren te weten wat uw reiskosten zijn en geeft u de zekerheid dat u echt gebruik maakt van een laag geprijsde service zonder dat u verder nog voor verrassingen komt te staan.

Nog een voordeel is dat u uw rit gelijk ook op de site kunt boeken. Geen telefoontjes en wachttijden, maar gewoon gemakkelijk een taxi online bestellen. Natuurlijk ontvangt u per mail een bevestiging van uw reservering.

Het is verder altijd ons streven u de beste service mogelijk te verlenen en ervoor te zorgen dat u op tijd op uw bestemming aan zult komen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen alles er aan om onze diensten af te stemmen met de wensen van de klant. Het is daarom belangrijk dat u altijd even vermeld hoe laat u een vlucht heeft zodat onze chauffeur altijd rekening met eventuele files kan houden. Wij raden u natuurlijk echter wel altijd aan om ruim op tijd op Schiphol aanwezig te zijn, want onvoorziene gebeurtenissen kunnen altijd nog roet in het eten gooien.

Wij bij Taxi Airport Schiphol zijn 24 uur per dag beschikbaar om u de service die u nodig heeft te verlenen. Bestel een taxi via de site of u kunt natuurlijk ook gewoon via aan belletje contact met ons opnemen. Wij staan u dan graag te woord over eventuele services die wij u verder nog kunnen aanbieden.